Plakat for filmen Johnny Cash koncertforedrag - LIVE i Borup

Johnny Cash koncertforedrag - LIVE i Borup

Premiere d. 28.01

Johnny Cash er populær blandt unge og gamle. Det mærker foredragsholderen Dennis Lydom, som nærmer sig de første 100 koncertforedrag om ”The Man In Black”. Kombinationen af mandens farverige historie med den genkendelige dybe stemme inviterer lytteren helt ind under huden på et menneske, som var lige så skrøbeligt som fandenivoldsk.
Vi følger Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukker familie i sydstaterne, til hans ungdom i flyvåbnet og sidenhen musikbranchen. Man får indgående kendskab til Johnny Cash’ op- og nedture, hans dæmoner og et massivt stofmisbrug, der plagede ham det meste af hans liv. Alt sammen tilsat essentielle Johnny Cash sange fra hans karriere, som spandt over seks årtier.
Dennis Lydom vil, væbnet med sin guitar og autentiske stemme, fremføre disse sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment. Udover at foredraget er underholdende og informativt, så er netop det også en af grundene til, at Dennis lever af at spille Johnny Cash’ musik.

Kort om foredragsholderen
Dennis Lydom er født i Ringsted i 1975 og stiftede allerede som 5 årig bekendtskab med Johnny Cash’ musik og grundlagde der den fascination der for alvor i ungdomsårene tog til. Der er blevet brugt timer på musik og litteratur og har siden mødt flere af Johnny Cash’ familie, venner og mennesker omkring ham.

Som forsanger i Johnny Horsepower
Johnny Horsepower - et dansk Cover af 50'ernes Johnny Cash & The Tennessee Two. Trioen har stor succes i hele Europa og har som eneste Cover, af sin slags, spillet shows med Johnny Cash's originale og eneste trommeslager WS Holland - senest i de legandariske Sun Studier i Memphis.
Se og hør Johnny Horsepower her
https://www.youtube.com/watch?v=a8yggaXQmuc
https://www.youtube.com/watch?v=elZfBa9ctRQ

Billet pris 125 kr

Censur:
Mere info
Søndag 28.01.2018
  • 14:00- Sal 1
    Køb

    Koncert