Plakat for filmen Standup show - D&D Solutions

Standup show - D&D Solutions

Premiere d. 27.01

D&D Solutions byder vi på talentfuldt Stand-Up i Borups hyggelige Kino
Kom med til et standup show med 4 komikere, der leverer deres allerbedste materiale, for at få jer til at grine mest muligt. Der vil være noget for enhver smag,
Komikerne er udvalgt fra den danske comedy scene. Her er muligheden for, at se de nye talenter før de bliver kendte og dukker op på din tv-skærm.
Komikerne præsenterer forskellige stile, køn og aldre, så det vil blive en aften fyldt med forskellige indtryk fra et bredt spektre af komikere.
Mød bl.a
Mikkel Rask:
Det var først efter Mikkel Rask vandt titlen som Danmarksmester i stand-up, at danskerne for alvor fik øjnene op for hans store talent. Noget toppen af dansk comedy allerede kendte til, for Mikkel har nemlig i lang tid været anerkendt som en af Danmarks absolut bedste komikere til at skrive jokes og satire. Oplev en komiker, der altid har stærkt materiale med en strøm af punchlines i et sammenhængende flow i en kaliber, der gør de andre komikere misundelige.
Morten Wichmann:
Hvis du er til stand-up på højt niveau med skarpe jokes, der er skrevet til perfektion, så er Morten Wichmann din mand. Morten er dybt respekteret i stand-up branchen, og med god grund. Hvis du endnu ikke kender til Morten og hans stand-up, så får du her chancen for at opdage en af de mest talentfulde komikere i Danmark.
Dørene åbner kl. 18.00
Unummerede pladser så kom i god tid, og nyd en øl/vand fra baren.

D&D Solutions består af Dennis og Dannie, som tænkte, at der manglede lidt underholdning i byen, og derfor gik i gang med at planlægge dette standup show.
Viser det sig nu, at der er opbakning til shows som dette, så er planen, at D&D Solutions vil planlægge flere shows i fremtiden.
https://www.facebook.com/dogdsolutions/

Censur:
Mandag 27.01.2020