Plakat for filmen Simone synger julen ind

Simone synger julen ind

Premiere d. 14.12

Oplev Simone Egeriis, en af Danmarks absolut dygtigste sangerinder, til en bevægende og stemningsfyldt julekoncert, når hun ruller sig ud akkompagneret af pianist Christian Kruse.
Allerede i sine første leveår stod det klart, at Simone var meget musikalsk. Hun småpludrede ikke som andre børn, men sang altid. Fra hun var 10 år fik hun sangundervisning og sang i gospelkor.
Siden Simones sejr i talentshowet “Scenen er din” (2004) er det gået stærkt for den dengang 12-årig pige. Hun har høstet adskillige guld- og platinplader for sine cd-udgivelser, deltaget i Dansk Melodi Grand Prix (2010, 2013 og 2016), hvor hun igen imponerede med en overbevisende vokalpræstation. Hun har stået på scenen med symfoniorkestre og optrådt sammen med store navne som Sissel Kyrkjebø, Stig Rossen og Bent Fabricius-Bjerre.

Over en time i selskab med Simone, som synger nogle af julens dejligste salmer og sange med en stemme, der kryber helt ind under huden, er en smuk måde at markere højtiden på.

I henhold til Covid-19 restriktioner, må vi kun sælge 50% af vores pladser, og derfor er der 2 koncerter at vælge imellem.
Der vil være en pause i koncerten, hvor der kan købes drikkevarer.

Længde: 1:50
Censur:
Mandag 14.12.2020