Medlemskab af Borup Kino

Biografdriften i Borup Kino varetages af frivillige fra Foreningen Borup Kino. Medlemskab koster kr. 250 om året, og som medlem af foreningen bakker du op om fællesskabet, og er med til at sikre fortsat biografdrift i Borup. Du har stemmeret til generalforsamlingen, og næsten alle aktive frivillige er medlemmer, men det er ikke et krav, for at kunne bidrage med en frivillig indsats i Kino.

Som foreningsdrevet biograf, gælder det om at være så mange som muligt til at løfte opgaven. Vi er tillige interesserede i det størst mulige medlemstal, for dermed at kunne tale med størst mulig vægt i enhver sammenhæng

Så vil du være med til at sikre biografen, kan du indbetale kr. 250 pr. person. Det kan gøre via dette link: https://borupkino.nemtilmeld.dk/13/

Du vil modtage en kvittering for betaling på din mail, den fungerer som medlemsbevis, og HUSK at der er gratis kaffe/the når man er medlem.

Vi anbefaler at du gemmer mailen eller et billede af den på din telefon, så du har det på dig, når du skal i Kino og have gratis kaffe/the.

 

Støttebevis

Køb af et støttebevis er din personlige mulighed for at støtte Borup Kino økonomisk. Du viser tillige din anerkendelse, af det arbejde der udføres for, at BORUP ER EN BY MED BIOGRAF –OGSÅ I FREMTIDEN, og bidrager til at synliggøre den lokale opbakning, der er så vigtig, når vi søger støtte fra fonde og lign.

Køb et støttebevis online her: https://borupkino.nemtilmeld.dk/2/
Kan købes i størrelser 500, 750 og 1000 kr.

Støttebevis kan også købes ved at indsætte på konto nr. 4955-3525002608 og samtidigt oplyse navn på indbetaling.

Som tak for din støtte, modtager du et støttebevis med tak fra Borup Kino.

Mange hilsner

Bestyrelsen for Borup Kino